Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعال ترین نهادهای مالی و برترین های بازار سرمایه در نمایشگاه دهم تجلیل شدند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ در مراسمی با حضور دکتر شاپور محمدی، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، دکتر حسن امیری معاون نظارت بر بازارها و بورس ها، دکتر علی سعیدی معاون نظارت بر نهادهای سازمان بورس، مهندس یاشار فروهر مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس و جمعی از مدیران سازمان بورس و اوراق بهادار از فعالترین نهادهای مالی و شفاف ترین ناشران بازار سرمایه تقدیر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، در دومین مراسم تجلیل از فعالترین نهادهای مالی و شفاف ترین ناشران بازار سرمایه، فعالترین ناشران بورسی و فرابورسی به همراه فعال ترین صندوق سرمایه گذاری در بازارگردانی سهام، فعالترین مشاور سرمایه گذاری در سامانه تدان، فعالترین سبدگردان در دارایی های تحت مدیریت، فعالترین صندوق نیکوکاری، فعالترین صندوق سرمایه گذاری در سهام، فعالترین تامین سرمایه بر اساس فعالیت اصلی، فعالترین صندوق سرمایه گذاری مختلط، فعالترین کارگزار در اخذ مجوز برای سرمایه گذاران خارجی، فعالترین کارگزار در داشتن بالاترین تعداد مشتریان، فعالترین کارگزار در بیشترین دفعات معاملات، فعال ترین کارگزار در اخذ کد معاملاتی برای مشتریان ضمن اهدای هدایا و لوح تقدیر از آنها تقدیر و تشکر به عمل آمد.
شفاف ترین ناشر فرابورسی با توجه به احراز بالاترین امتیاز در شاخص اطلاع رسانی و قابل اتکا بودن ناشران بورسی به شرکت بهمن لیزینگ و سرمایه گذاری اعتلای البرز تعلق گرفت.
شفاف ترین ناشر بورسی با توجه به احراز بالاترین امتیاز در شاخص اطلاع رسانی و قابل اتکا بودن ناشران بورسی به شرکت پتروشیمی مبین و تولید مواد اولیه داروپخش تعلق گرفت.
فعال ترین صندوق سرمایه گذاری در سهام به سبدگردان انتخاب مفید- صندق مشترک امید توسعه و شرکت کارگزاری بانک صادرات – صندوق سپهر اول تعلق گرفت. فعال ترین صندوق سرمایه گذاری مختلط به شرکت کارگزاری بانک توسعه صادراتصندوق توسعه پست بانک و شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان – ثروت آفرین پارسیان معرفی شد.
شرکت تامین سرمایه آرمان صندوق گنجینه آرمان شهر و شرکت کارگزاری آبان – صندوق کوثر یکم به عنوان فعال ترین صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت معرفی شدند.
همچنین شرکت مشاور سرمایه گذاری آرمان آتی –صندوق نیک اندیشان هنر و شرکت کارگزاری تدبیرگران فردا – صندوق ایتام برکت به عنوان فعال ترین صندوق نیکوکاری معرفی شد.
در این مراسم همچنین شرکت تامین سرمایه نوین – صندوق بازارگردان نوین پیشرو و شرکت کارگزاری بورس بهگزین – صندوق بازارگردان بانک سینا به عنوان فعال ترین صندوق سرمایه گذاری در بازارگردانی معرفی شدند. و اما فعال ترین مشاوره سرمایه گذاری در سامانه تدان به شرکت مشاوره سرمایه گذاری ابن سینا مدبر و شرکت کارگزاری سهم آشنا تعلق گرفت. شرکت سبد گردان کاریزما و شرکت مشاور سرمایه گذاری معیار به عنوان فعال ترین سبدگردان در دارایی های تحت مدیریت معرفی شدند.
فعال ترین شرکت در تامین سرمایه بر اساس فعالیت اصلی به دو شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان و تامین سرمایه آرمان تعلق گرفت.
شرکت کارگزاری مفید و آگاه به عنوان فعال ترین کارگزار در صدور بیشترین کد معاملاتی معرفی شدند.
فعال ترین کارگزار برای کسب مجوز برای سرمایه گذار خارجی به شرکت کارگزاری مفید و فیروزه آسیا تعلق گرفت.
شرکت کارگزاری مفید و شرکت کارگزاری بانک مسکن به عنوان فعال ترین کارگزار در داشتن بالاترین تعداد مشتریان انتخاب شدند.
در این بخش شرکت کارگزاری مفید و کارگزاری آگاه به عنوان فعال ترین کارگزار در بیشترین دفعات معاملات انتخاب شدند.
در بخش فعال ترین صندوق های سرمایه گذاری، فعال ترین صندوق سرمایه گذاری در سهام به سبدگردان انتخاب تعلق گرفت.

معاملات آنلاین "سامان پیشتاز" رسماً رونمایی شد

مدیر عامل شرکت کارگزاری بانک سامان در دومین روز از برگزاری دهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه (فاینکس 2017) در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه حاضر شد و از رونمایی نرم افزار معاملات آنلاین اختصاصی این شرکت کارگزاری با نام"سامان پیشتاز"خبر داد.
بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، حمیدرضا مهرآور با تشریح نحوه عملکرد این سامانه گفت: این محصول که با نام اختصاری"سامان پیشتاز"در خدمت فعالان بازار سرمایه قرار گرفته، پس از ماه‌ها بررسی نیاز مشتریان و با بهره‌گیری از توان کارشناسان این شرکت تهیه و ارایه شده است.
وی در بیان مزایا و ویژگی های خاص این سامانه نسبت به سایر سامانه های معاملات آنلاین اظهار داشت: دسترسی همزمان به امکانات در کسری از ثانیه، سرعت و توانمندی ویژه در ارسال درخواست‌های با حجم بالا، دسترسی به تحلیلگر آنلاین در نرم افزار معاملاتی، یکپارچگی نرم‌افزارهای معاملاتی آنلاین، اینترنتی و آتی سکه و باشگاه مشتریان در یک صفحه از جمله امکانات این نرم‌افزار است. ضمن اینکه سرور اختصاصی قدرتمند کارگزاری بانک سامان پشتوانه این نرم‌افزار جدید است و قابلیت درج اخبار دسته بندی شده بسیار کوتاه و اثرگذار از کلیه رسانه های تأثیر گذار را دارد و امکان ارایه تحلیل های آنلاین آماری وضعیت بازار داخلی و جهانی جهت تصمیم گیری سریع و همه جانبه از دیگر ویژگی های این سامانه است.
مهرآور قابلیت یادداشت نویسی و به کار بردن فیلترهای مورد نیاز در بازار سهام و دسترسی به خلاصه مجامع شرکت ها در قالب برداشت تحلیلی از جلسات آنها را از دیگر مزیت های این سامانه برشمرد.
وی افزود: سامانه معاملات آنلاین"سامان پیشتاز"به دنبال این هدف بود تا تمامی نیازهای اطلاعاتی یک سرمایه گذار اعم از تحلیل بنیادی، تحلیل تکنیکال و نیز اخبار جدید را در کنار پرتفوی سرمایه گذاری فرد به ویژه روی یک نرم افزار معاملاتی آنلاین پاسخگو باشد. این در حالی است که نرم افزارهای معاملات آنلاین موجود تنها امکانات اولیه و محدودی را به افراد ارایه می دهند و در حوزه تکنیکال نیز تنها تعدادد معدودی از اندیکاتورها و اوسیلاتورها را در اختیار دارند؛ حال آنکه در این سامانه بیشترین تعداد اوسیلاتور و اندیکاتور پرکاربرد در دنیا، در اختیار کاربران است. ضمن اینکه همزمان با دسترسی به قابلیت های تحلیلی مختلف، فرد به پرتفوی لحظه ای سرمایه گذاری خود نیز دسترسی دارد.
مهرآور در خصوص تفاوت موجود بین ساعت نرم افزارهای معاملاتی آنلاین با ساعت معاملات رسمی بورس و چگونگی حل این چالش در سامانه"سامان پیشتاز"گفت: یکی از مشکلات سرمایه گذاران در تفاوت زمانی بین ساعت نرم افزارهای معاملاتی آنها با ساعت رسمی سپرده گذاری و بورس بود که در برخی موارد این تفاوت زمانی برخی فرصت های خرید و یا فروش را از افراد سلب می کرد، اما در سامانه جدیدد طراحی شده این نقص برطرف شده و ساعت آن با ساعت رسمی معاملات در سپرده گذاری و سامانه معاملات بورس قابلیت انطباق را دارد.
مدیر عامل شرکت کارگزاری بانک سامان ضمن اعلام اینکه استفاده از این سامانه بومی سازی شده کاملاً رایگان است، طراحی آن را یک انقلاب در حوزه تکنولوژیک در بازار سرمایه برشمرد و گفت: میزان دقت این سامانه معاملاتی از سایر نرم افزارها و سامانه های معاملاتی آنلاین موجود بیشتر بوده و صد در صد تضمین شده است؛ ضمن اینکه معامله گران می توانند به کمک آن در بورس های مختلف بورس اوراق بهادار تهران، فرابورس، آتی سکه و... فعالیت کنند.
وی با اشاره به اینکه تمام تنظیمات و امکانات این سامانه به زبان فارسی قابل استفاده است، گفت: در این سامانه نیاز به استفاده از ماشین حساب به صفر رسیده و در بخش سفارش ها امکان دریافت خروجی در سه قالب از جمله اکسل وجود دارد.
افزایش قابلیت های معاملاتی و ثبت سفارش ها از جنبه محدودیت های ریالی و حجمی اعمال شده برای خرید و فروش سهام، محاسبه دقیق میزان کارمزد و نقطه سر به سری و یکپارچه شدن سامانه معاملات آفلاین و آنلاین در"سامان پیشتاز" از دیگر ویژگی هایی بود که مهرآور به آنها اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک سامان پیرامون امکان استفاده از این سامانه برای معامله در بورس های دنیا، گفت: به طور قطع این امر یکی از برنامه های ما است و در همین راستا طی سال جاری نسخه انگلیسی آن می شود؛ چراکه این سامانه قابلیت وصل شدن به بازارهای جهانی را نیز دارد. در این رابطه گرچه قابلیت های زیادی برای این سامانه پیش بینی کرده ایم، اما برای به ثمر نشستن این قابلیت ها به صورت تدریجی پیش خواهیم رفت.


برنامه افزایش سرمایه 50 درصدی شرکت بهران

مدیرعامل نفت بهران با تشریح برنامه ها و سیاست های مجموعه در سال جاری از برنامه افزایش سرمایه 50 درصدی از یک محل با تصمیم نهایی سهامدار عمده خبر داد.
اسعد عزیزی در سومین روز از نمایشگاه بورس، بانک و بیمه (فاینکس 2017)، با تشریح برنامه های سال جاری شرکت و شفاف سازی روند فعالیت مجموعه در سال گذشته، اظهار داشت: نفت بهران که تولیدکننده روغن های موتوری و صنعتی بوده، نیمی از سهم بازار کشور را در اختیار دارد و به عبارت دیگر رهبری بازار را عهده دار است.
وی افزود: این شرکت با مطالعات گسترده پژوهشی توانسته در بیش از نیم قرن از فعالیت خود، محصولات شرکت های بین المللی موردنیاز داخل را فرموله کرده و داخلی سازی گسترده ای را انجام دهد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه شرکت نفت بهران 50 تاییدیه بین المللی سازندگان اصلی تجهیزات از شرکت های بین المللی از جمله مرسدس بنز، ولوو و ... را دریافت کرده، گفت: این مهم هم در بازار داخلی و هم صادراتی نقش موثری داشته و علاوه بر آن تاثیر بسزایی در توسعه فعالیت های شرکت به همراه داشته است.
عزیزی با تاکید بر اینکه دفاتر مهندسین فروش در استان های مختلف کشور فعال هستند، خاطرنشان کرد: خدمات مشاوره ای، آموزش و آزمایشگاهی به بخش صنعت صورت می گیرد تا به این ترتیب بازار صنایع کشور را در اختیار بگیریم.
وی یکی از مهم ترین مسئولیت های اجتماعی شرکت را محیط زیست قلمداد کرد و گفت: سعی مان بر این بوده تا محصولات تولیدی شرکت با محیط زیست سازگار باشد.
عزیزی به وضعیت فروش صادراتی محصولات در سال گذشته و چشم انداز سال جاری اشاره کرد و گفت: سال 95 میزان فروش شرکت 65 میلیون دلار بود که در نظر داریم این میزان را در سال جاری به 80 میلیون دلار افزایش دهیم.
مدیرعامل شرکت نفت بهران سود خالص ثبت شده در سال مالی گذشته را مبلغ 340 میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: این درحالی است که نسبت به سال قبل ازآن توسعه فروش و رشد سود خوبی را تجربه کردیم به طوری که رشد شرکت تندتر از بازار رخ داد و بیشترین سود را از بازار روانکارها کسب کردیم.
عزیزی به وجود 40 هزار مترمکعب مخازن برای صادرات محصولات اشاره کرد و گفت: با توجه به بازگشایی دفاتر شرکت های بین المللی از جمله بی.پی و شل در ایران رقابت خوبی در این بخش شکل گرفته است.
به گفته وی، بهران با در اختیار داشتن 9 جایگاه توزیع سوخت به یک برند در این حوزه تبدیل شده است.
عزیزی با اشاره به تنوع سبد محصولات شرکت بهران، گفت: خوشبختانه با رشد تولیدات در سال گذشته سبد محصولات مجموعه پاسخگوی نیازهای بازار در هر سطحی بود و امیدواریم در سال جاری به اهداف توسعه ظرفیت برنامه ریزی شده دست پیدا کنیم.
وی ادامه داد: به همین منظور افزایش تولید 50 هزار تن را در دستور کار مجموعه قرار گرفته که به دنبال نام گذاری سال جاری به نام «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» خواهد بود.
مدیرعامل شرکت نفت بهران سرمایه شرکت را نیروی منابع انسانی دانست و خاطرنشان کرد: تغییر تکنولوژی خوبی در شرکت صورت گرفته و قرار است آخرین سطح تکنولوژی را در مجموعه پیاده کنیم. به طوری که مذاکره با سرمایه گذاران بین المللی برای گرفتن لیسانس و اخذ تکنولوژی نهایی شده است.
عزیزی همچنین در ادامه به ساخت پالایشگاه جدید اشاره کرد و گفت: با ساخت این پالایشگاه روغن مصرفی گروه پایه 1 و 2 تامین خواهد شد.
وی در خصوص مراحل اجرایی این پروژه گفت: این پروژه 3 ساله است و امید است به سرعت و با دریافت مجوزهای لازم و تخصیص خوراک از زمان اخذ قرارداد بتوانیم ظرف مدت 3 سال این پالایشگاه را نهایی کنیم.
عزیزی در بخش دیگر این نشست درخصوص برنامه افزایش سرمایه شرکت برنامه افزایش سرمایه 50 درصدی شرکت نفت بهران از محل آورده نقدی سهامداران مدنظر است که با تصمیم نهایی سهامدار عمده اطلاع رسانی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نفت بهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سیاست های دیگر این مجموع راستای نام گذاری سال 96 به «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» چیست گفت: با توجه به پروژه های توسعه ای در دست اقدام برنامه افزایش تولید و اشتغال در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته وی، همچنین در بحث اشتغال غیرمستقیم نیز وارد شده ایم به طوری که شبکه توزیع را گسترده تر کرده و به اشتغال ناوگان توزیع نیز کمک شایانی خواهیم کرد.
عزیزی افزود: علاوه بر این داخلی سازی بسیاری از محصولات صورت گرفته به نحوی که دفاتر مهندسی فروش با مراجعه به کارخانجات، پالایشگاه ها و ... روغن های موردنیاز خود را که غالبا خارجی هستند را سفارش می دهند این امر علاوه بر اینکه به تقویت بنیه تولیدات داخلی کمک می کند، کشور را بی نیاز از واردات خواهد کرد.
دهمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک و بیمه( فاینکس2017 ) تا فردا در نمایشگاه بین المللی تهران دایر خواهد بود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۵۸۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها

امتداد - رئیس بیمه مرکزی با اعلام تبعات عدم اصلاح سقف معافیت مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی بر صنعت بیمه پیشنهاد داد این بند بر درآمد سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی موسسات بیمه لحاظ نشود.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی استاد هاشمی رئیس بیمه مرکزی با ارسال نامه‌ای به محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص تبعات عدم اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ بر صنعت بیمه، اعلام کرد: پیرو نامه ۴ اردیبهشت ملزم به طرح یک فوریتی اصلاح برخی احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی در سال جهش تولید با مشارکت مردم موضوع حکم بند س تبصره ۶ قانون بودجه، دلایل توجیهی و پیشنهادات بیمه مرکزی به شرح زیر جهت استحضار ایفاد می‌شود.

۱. به موجب بند س تبصره ۶ قانون بودجه سال جاری، سقف ریالی برای انواع معافیت‌های مالیاتی، نرخ‌های مالیاتی صفر و مشوق‌های مالیاتی تعیین شده است. در رابطه با این حکم هر چند صنعت بیمه بطور مستقیم مشوق مالیاتی مصداق این بند را ندارد با این حال با توجه به اینکه بخش مهمی از فعالیت‌ های اصلی صنعت بیمه معطوف به سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی شامل سپرده گذاری نزد بانک‌ها، خرید انواع سهام و اوراق بهادار در بازار سرمایه( اوراق مالی اسلامی اوراق گواهی سپرده اوراق نوآوری و …) و سایر ابزارهای مالی است، چنانچه سقف ریالی فوق برای این گونه درآمدها اعمال شود محدودیت و مشکلاتی برای بیمه‌گذاران و بیمه‌گران ایجاد می‌کند.

۲. به موجب قراردادهای بیمه بخش قابل توجهی از مزایا و خدمات بیمه ناشی از بازدهی و درآمد سرمایه‌گذاری منابع بیمه گذاران در قالب ذخایر فنی است. درآمد سرمایه‌گذاری شرکت‌های بیمه عمدتاً متعلق به بیمه گذاران مربوط بوده و نباید به عنوان درآمد شرکت‌های بیمه تلقی شود. شرکت‌های بیمه نقش جمع آوری منابع مالی خرد اشخاص حقیقی و حقوقی را بر عهده دارند و این منابع مالی را از طریق خرید اوراق بهادار( اوراق مالی اسلامی اوراق بدهی و …) و سایر ابزارهای مالی به بازار سرمایه تزریق می‌کنند. بنابراین اعمال مالیات و تعیین سقف برای درآمد حاصل از این سرمایه‌گذاری‌ها برای صنعت بیمه موجه نیست. چرا که این منابع درآمد مستقیم شرکت بیمه نیستند.

۳. از سوی دیگر احتساب درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری و اعمال سقف مالیاتی بر این درآمدها موجب اعمال مضاعف مالیات است. به نحوی که شرکت بیمه یک بار بابت درآمد سرمایه‌گذاری مالیات می‌دهد و یک بار هم بابت سود عملکرد شرکت مالیات پرداخت می‌کند که این مالیات مضاعف عملاً موجب زیانده شدن بیشتر شرکت‌های بیمه خواهد شد.

۴. عدم معافیت درآمد سرمایه‌گذاری موسسات بیمه عملاً قیمت تمام شده خدمات آنها را بالا برده و امکان اخذ نرخ بازدهی مناسب برای این شرکت‌ها را دشوار می‌سازد که این امر باعث تضعیف شرکت‌های بیمه در بازار سرمایه در شرایط اقتصاد کنونی خواهد شد.

۵. یکی از تکالیف بیمه مرکزی و شرکت‌های بیمه، افزایش ضریب نفوذ بیمه است که با لحاظ کردن حکم فوق در قانون بودجه دستیابی به هدف تعیین شده غیر ممکن می‌شود.

با عنایت به موارد فوق و به منظور رفع ابهام و جلوگیری از مشکلات مطروحه برای صنعت بیمه و در راستای سیاست‌های نظام در خصوص تشویق و توسعه امر بیمه و تحقق شعار سال، خواهشمند است حکم فوق به نحوی اصلاح شود که درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر موسسات بیمه و بیمه مرکزی مشمول محدودیت‌های این بند نشود.

پیشنهاد می‌شود متن زیر به انتهای بند س تبصره ۶ اضافه شود: “معافیت‌های مقرر برای درآمد حاصل از سرمایه‌گذاری ذخایر فنی و ریاضی موسسات بیمه و بیمه مرکزی مصداق معافیت‌های موضوع این بند نیستند و در محاسبه سقف ریالی مقرر در این بند لحاظ نمی‌شود.”

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • ایدکوپرس سایپا،‌ تندیس شرکت برتر ایران را از رئیس جمهور دریافت کرد
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها