Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز نوآوری بهران‌تِک گفت: این مرکز برای پاسخ‌گویی به نیازهای توسعه کارآفرینی و اشتغال‌زایی در حوزه فرآورده‌های نفتی فراخوان حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان را اعلام کرد، که استقبال و مشارکت بسیار خوبی از این فراخوان صورت گرفت و طرح‌ها و ایده‌های نوبی را در حوزه‌های اعلام‌شده دریافت کرده‌ایم.

امین شاکری در گفت‌وگو با میزان، در خصوص هدف از تشکیل و نحوه فعالیت‌ مرکز نوآوری بهران‌تِک، گفت: مجموعه نفت بهران با ۶۰ سال سابقه فعالیت در حوزه صنعت روانکار به‌منظور برطرف کردن نیازهای این صنعت و صنعت نفت، گاز و پتروشیمی و بهره‌مندی از نظرات نخبگان و پژوهشگران و متخصصان در کشور اقدام به راه‌اندازی مرکز نوآوری بهران‌تک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مرکز به‌منظور حمایت و شتاب‌دهی طرح‌ها و ایده‌های دانش‌بنیان و فناورانه ایجاد شد، تا نخبگان و پژوهشگران را موردحمایت قرار داده و طرح‌ها ی آنان را به مرحله تجاری‌سازی و عرضه به بازار برساند، که قطعاً این برنامه منجر به توسعه کارآفرینی و اشتغال‌زایی خواهد شد.

شاکری ادامه داد: در همین راستا مرکز نوآوری بهران تک برای پاسخ‌گویی به نیازهای موجود در حوزه فرآورده‌های نفتی فراخوان حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان را اعلام کرد، که استقبال و مشارکت بسیار خوبی از این فراخوان صورت گرفت و طرح‌ها و ایده‌های نو بی را در حوزه‌های اعلام‌شده دریافت کرده‌ایم.

مدیر مرکز نوآوری بهران‌تِک گفت: ابتدا طرح‌های ارسالی را به‌وسیله کارگروه‌های ارزیابی و داوری که داریم از همه ابعاد و جوانب مورد پایش و بررسی قرار می‌دهیم و از بین آن‌ها طرح‌هایی که از جنبه اقتصادی و دیگر موارد موردنظر تأیید شوند اقدام به سرمایه‌گذاری از طریق این مرکز و یا سایر ظرفیت‌هایی که در زیست‌بوم نوآوری کشور موجود است می‌کنیم تا ین طرح‌ها به مرحله تجاری‌سازی و عرضه به بازار برسد.

وی با اشاره به این‌که یکی از اولویت‌های ما حمایت از طرح‌هایی است، که از مناطق محروم و کم برخوردار کشور ارسال می‌شود، گفت: یکی از نیازهای کشور به‌خصوص صنعت نفت امکان استفاده از دانش تخصصی، پژوهشی نخبگان و صاحب‌نظران کشور به‌ویژه جوانان است، تا با برطرف شدن نیازهای این صنعت، کشور را در عرصه‌های مختلف به خودکفایی برسانیم و از واردات محصولات بی‌نیاز کنیم.

شاکرمی در پایان گفت: مرکز نوآوری بهران‌تِک، به‌ عنوان یکی از اعضای زیست‌بوم نوآوری کشور در نظر دارد، یک پل ارتباطی بین جامعه دانشگاهی و نخبگان کشور و صنعت به‌ویژه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی باشد، و به‌ همین منظور تفاهم‌نامه‌هایی با مرکز پژوهش دانشگاه های معتبر و انجمن‌های علمی تخصصی انعقاد کرده‌ایم، تا با نخبگان و پژوهشگران ارتباط و تعامل مستقیم داشته باشیم.

 

بیشتر بخوانید: مذاکره با دانشگاه های معتبرجهت توسعه فناوری در صنعت نفت

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی وزارت نفت طرح

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت طرح طرح ها و ایده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۳۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت با خط لوله نداریم

به گزارش خبرنگار مهر ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: سرقت از خطوط لوله همواره وجود داشته و به دنبال کاهش آن هستیم البته این سرقت‌ها صدماتی را وارد می‌کنند.

رحیمی ادامه داد: خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های تجهیزاتی در دستور کار است و اقداماتی که انجام شده نشان دهنده عملکرد موفق ما است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه آیا ترانزیتی با کشورهای همسایه وجود دارد، گفت: برای همسایگان خط لوله‌ای برای انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی وجود ندارد و زمانی که انتقال فرآورده‌های نفتی صورت می‌گرفت به وسیله نفت کش بوده است.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال دیگر مهر مبنی بر اینکه چه میزان صرفه جویی از طریق انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی به خطوط لوله صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: میزان هزینه صرفه جویی یک‌میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار است که تقریباً ۹.۵ برابر است، زیرا عددی که انتقال می‌دهیم بسیار ناچیز و ۷۰ تومان است که این انتقال با نفت کش ۹ تا ۱۰ برابر می‌شود.

ادامه دارد…

کد خبر 6094284 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال